Tepsi Örtüsü




Annemin yapmış olduğu bu tepsi örtüsünün görünümü şık olduğu kadar yapımı da çok kolay olduğu için sizlerle de paylaşmak istedim. Bu tepsi örtünü 60 numara ören bayan beyaz ve pembe dantel ipliğiyle yaptı annem. Umarım beğenirsiniz.

9 yorum:

Admin dedi ki...

CANIM GULE GULE KULLANIN TEPSI ORTUNUZU, PEMBE BEYAZ COK GUZEL OLMUS, SAGLIKLI VE MUTLU GUNLER DILERIM, SEVGILER

NuR dedi ki...

Öncelikle ziyaretiniz için teşekkürler, bloğunuz hayırlı, ziyaretçiniz bol olsun. Tepsi örtüsü çok şık, güle güle kullanın, ellerinize sağlık
Ziyaret ettiğiniz bloğum pek güncellemediğim ingilizce açtığım bir blok. Türkçe bloğum
www.nurunsepeti.blogspot.com dur. Tabii sizi kardeş linklerime seve seve alırım
Sevgiyle kalın

yıldız dedi ki...

Merhaba,tepsi örtünüz çok şeker pembiş pembiş,beni linklerinize eklediğiniz için çok teşekkür ederim.

halime dedi ki...

siz de beni linklere eklediğiniz için teşekkürler.hergün takip ettiğim bloglar arasında sizinki.sevgiler

Adsız dedi ki...

Merhaba, sitenizi yeni keşfettim. Önelikle isim çok güzel olmuş. Blogunuz hayırlı ve ziyaretçiniz bol olsun inşallah. Tepsi örtüsü çok hoş. yapanların ellerine sağlık.

bedaliza dedi ki...

merhaba iyi geceler.bloğumda sorun vardı sizi ekleyememiştim.az önce nihayet başarabildim.çok özür dilerim.yorumunuz çok güzeldi teşekkürler çok naziksiniz her zaman beklerim çeyiz hazırlıkları da süper )))sevgiler

Çeyiz Hazırlıkları dedi ki...

Hepinize değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.
Hepiniz hoşça kalın.

Adsız dedi ki...

ben özellikle bebek battaniyelerini beyendim ama nasıl yapılacağı konusunda bi bilgi verilmemiş bebek planları yapmaya başladım ve o battaniyelerden istiyorum lütfen yapılışını eklermisiniz...başarılarınızın devamını diliyorum.HACER KOÇAK.

Çeyiz Hazırlıkları dedi ki...

Hacer hanım öncelikle yorumunuz ve güzel dileğiniz için teşekkür ederim. Battaniyelerin yapımını sormuşsunuz ama ben de battaniyelerin modellerini netten aldığım için yapımı hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim. Bu nedenle üzgünüm ama size yardımcı olamayacağım.
Hoşça kalın.